Detox

デトックスDetox image002 (69)

I kinesisk medicin, siges det, at  ” fodsålerne er et andet sundhed lager”, fordi en kanal af kroppen er samlet i foden. Vi lægger normalt ikke mærke til det, men giftstoffer ophobes nemt i foden. At pleje fodsålerne er lig med at pleje en hele kroppen. De føler, at deres fødder er mindre træt, stiv nakke bliver lettere, og nogle mennesker føler sig tilpas godt om morgenen, når de er ved at vågne. Sådanne virkninger synes at det let kan tømmes med sved fra kroppen ved at bruge dette ark til fodsålerne.

Udrenser toksiner fra kroppen.jan 2015 021 (640x478)

Toxin:

Det vigtigste symptom, der vises i væske er forgiftet. Det er normalt ikke så nemt at tænke på, at kropsvæsken bliver forgiftet, men der er mange symptomer forårsaget af ophobning af væske i kroppen. Når stoffer ophobes i kroppen, kan man f.eks. få urinsyre, hævelse, stiv nakke m.m. Kroppen kan blive bedre til at udlede overskydende materiale fra kroppen. Der skal udskilles affaldsprodukter fra det menneskelige legeme.

Behandling… Akupunktur + Moxibution + Sap plaster på fødder.  (Japanske træ-eddike eller bambus eddike plaster)

Der ér to forskellige træ-eddike.jan 2015 020 (640x478)

  • Mokusaku  …   Træ eddike
  • Chikusaku  …   Bambus ekkike

Vores miljø er mere giftigt idag end nogensinde før.

Giftig ophobning i kroppen lægger pres på vitale organer, og kan føre til mange degenerative betingelser. Afgiftning er en naturlig og vigtig del af et sundt legeme, men i vores moderne verden, vi er udsat for flere giftstoffer end vores krop kan eliminere på eget naturligt. Bambus eddike har længe været anvendt i asiatisk og nu japanske forskere har bevist, at det har evnen til at drage ud skadelige toksiner.

Share Button