Electro-akupunktur

電子鍼炎012 (640x478)

Min Ph.D afhandling handlede om “Fedme” kombineret med akupunktur og Elektro-akupunktur, og det var den mest effektive metode til at tabe sig. Electro-akupunktur resulterede i, at Qi flyder i hele kroppen.

Electro-akupunktur er traditionel akupunktur hvor de samme punkter stimuleres under behandlingen, og nåle indsættes på bestemte punkter i 003 (640x478)kroppen. Nålene derefter fastgøres til en anordning, der genererer kontinuerlige elektriske impulser ved hjælp af små klip. Disse anordninger anvendes til at justere frekvensen, og intensiteten af impulsen bliver leveret, afhængigt af tilstanden, der behandles. Electro-akupunktur anvender nogle gange to nåle på samme tid, så impulserne kan passere fra den ene nål til den anden. Flere par af nåle kan stimuleres samtidigt, sædvanligvis i ca. 30 minutter ad gangen.

I henhold til principperne for traditionel Kinesisk medicin, er sygdom forårsaget når Qi ikke flyder korrekt i hele kroppen. Når Qi er svag, stagnerende og ubalance, og hvis Electro-akupunktur anvendes på punkterne, derefter punkterne blive stimuleret. Electro-akupunktur anses for at være særligt nyttigt for forhold, hvor der er en ophobning af Qi, såsom i kroniske smerter syndromer eller i tilfælde, hvor Qi er vanskeligt at stimulere.

Share Button