Testimonials

Brev og E-mail fra patienter som har fået gavn af behandling
 
Store Blister på side af venstre tommelfinger
 

 
 
 Smerter fra Diskusprolaps
E-mail fra Mette
Til

sumikoknudsen@yahoo.dk
I dag kl. 13:13
 ______________________________________________________
 
Smerter i fod bord
SMS fra Amber
Tusind tak for behandling af min fod bord som var ondt for et par måneder. Smerter i fod bord blev helt væk efter six behandling hos dig. Det er fantastisk!
Med venlig hilsen
Amber
 ______________________________________________________
 
Frozen Shoulders 031
Brev fra Winnie
Tak for god behandling af min frossen skulder.
På 4 månede er det gået fra total smerte 24/7 til smertefri og fuldbevægelse.
Det har været meget intressant at prøve de forskellige “metode”.
Jeg er sikker på det har forkortet min smerte periode.
Tak Winnie
 
_________________________________________________________________________ 
 
Behandling for Urinsyregigt
Brev fra Ove
I sommeren 2011 fik jeg for første gang et anfald af urinsyregigt med angrebspunkt i min højre storetå (podegra). Det nåede at udvikle sig meget smertefuldt, fordi IMG_0569 (640x480)jeg ikke vidste, hvad det var og derfor var flere dage om at kontakte min læge. Efter behandling med smertestillende piller var alt normalt i flere måneder, hvorefter jeg fik mit andet anfald.
Det fik mig, efter kontakt til min læge, til at tage daglig medicin mod forhøjet urinsyre (1 pille daglig af Allopurinol 100mg). Den daglige dosis af disse piller er efter nye anfald efter aftale med min læge sat op til 3 piller om dagen, men det har ikke forhindret nye anfald i min højre storetå.
Efter fornyet konsultation med min læge, som har påpeget, at mit kolesteroltal ligger på grænsen til at være for højt, har jeg dels ændret mine kostvaner og dels gennemgået en serie akupunkturbehandlinger hos Sumiko.
Efter 3 behandlinger i løbet af den sidste måned og kostændring i samme periode har jeg alene oplevet et anfald med minimal smerte, som forsvandt efter indtagelse af 2 smertestillende piller. Jeg har i perioden nedsat mit daglige pilleforbrug fra 3 til 1 pille (Allopurinol). Mit daglige alkoholforbrug er 2-3 genstande (normalt rødvin) om dagen.
Jeg tilskriver selv akupunkturbehandlingen, som nu er sat i bero, som en medvirkende årsag til min bedring af mit urinsyreproblem.
Med venlig hilsen
Ove

 
Podogra018 (478x640)
Brev fra Raymond
To Sumiko Knudsen
Nordisk Akupunktur Klinik
 Dear Sumiko –
 I owe you a letter of thanks for all the work & thought you have put into my treatment during the last year or so. The podogra or great on my feet where caused my first contact with you has almost entirely gone…
Every blessing on your careful & effective treatment, Sumiko – it has been a great relief & comfort to me.
 
Yours sincerely
Raymond

 
 
Smerter i nakken057 (640x478)
E-mail fra Sandie                         
Kære Sumiko. Jeg har det rigtig godt med nakken i dag, og kan sagtens bevæge hovedet uden smerte nu. Mange tak for hjælpen.
Mvh Sandie

Smerter i højre skulder
E-mail fra Jacob                               
Hej Sumiko,
Jeg var i behandling ved dig i mandags. vil først sige tak for god behandling det har hjulpet mig meget, smerten i min skulder er helt væk.
det er jeg utrolig glad for, har anbefalet dig til venner og bekendte.
mvh jacob

 
Smerter i knæ, hævet ben
Brev fra Hanna062 (640x478)
Undertegnede havde meget dårlig blodcirkulation i venstre ben, men efter ca. 5-6 behandlinger var det meget bedre, og benet var ikke nær så hævet, især nede over vristen. Jeg har også den sidste tid ligget med benet højt om natten. Jeg havde efter en fejlbedøvelse ved en knæoperation (nyt knæled), mange nervesmerter ned på bagsiden af højre ben og helt ud under foden og tæerne. Disse smerter er også blevet noget mindre. Operationen var for 3 år siden.
Jeg vil fortsætte behandlingerne efter en pause.
Hanna

 
Slidgigt i fingre og knæ efter  mange års lidelse                         
Brev fra Malika  064 (640x478)
 
Jeg er meget taknemlig for din dylig behandling med Akupunktur i december, 2006. Det varede 10 gange behandlinger. Jeg plagede af slidgigt i fingre og knæ i mange år. Det jeg fik behandling af Sumiko Knudsen (Akupunktur) gik det meget bedre.
Jeg overvejer at gå videre med behandling en omgang til.
Med venlig hilsen
Malika

 
Urinsyregigt 
Brev fra Raymond (efter 10års lidelse af urinsyregigt)image002 (50)
 fru Sumiko Knudsen Nordisk Akupunktur Klinik.
Dear Sumiko
I would like to register progress to date. I came to you in March 2007, having spent 10 years with increasingly severe gout (urin-syre gigt, or Podagra) in both feet, especially the great toes, but affecting all the toes to some degree..    In March month, my right foot swelled up and was so painful that for 5 days I had to lie up, I could not put my foot to the ground. I have now (April 26) had four sessions of akupunktur from your skilled hands, and have followed your guidance for a low-protein, non-alcohol, non-salt diet, using various beans, soya and mung beans etc, and green tea – and now, after one month my foot has lost its swelling and I have no pain in walking.  I am truly grateful for the improvement so far, and propose continuing further. I find this ancient and gentle treatment truly amazing, and there are no side-effects. Very many thanks –
Yours sincerely,
Raymond

 Migræne   
E-mail fra Gitte   (Efter ca. 25 års lidelse af migræne)
Kære SumikoDet er mig der siger tak. Jeg synes, at du har gjort et fint arbejde, som jeg er  meget taknemmelig for.Jeg havde lidt hovedpine om lørdagen , men kun lidt.
Det er først det sidste halve år at jeg har haft migrænen så regelmæssig i forbindelse med menstruationen. Tidligere har det været mere sporadisk og der kunne gå mange måneder imellem , i flere år har det været ganske lidt.
Det var værst da jeg var midt i tyverne efter at jeg havde fået mit første barn.
Jeg ved ikke om migrænen dengang kom på samme tidspunkt i forbindelse med menstruationen , det er først noget jeg har opdaget i den sidste tid.
Det akupunktur jeg har fået hos en fysioterapeut tidligere var i forbindelse med min skulder og jeg fik det kun på ryggen, det hjalp dog ikke på skulderen.
 Du er velkommen til at kontakte mig igen hvis du har brug for yderligere informationer.
Det har også været spændende at blive inspireret af din viden om mad- det er også kommet min kæreste til gode, som heldigvis, også kan lide det.
Mange hilsner og tak for rigtig god behandling
 Gitte056 (640x478)
Share Button